2021                       2e Safaritent              & sanitairtent

09-12-2020
Beste bezoeker, 

Graag laten we weten dat we voor het seizoen 2021 een tweede Safaritent verwachten en een Sanitairtent. Afgelopen jaar is ons goed bevallen waardoor we hebben besloten de mogelijkheden uit te breiden.

De Sanitairtent is echt bedoelt voor de Safaritent kampeerders. Zo wordt het verblijf in onze Safaritenten nog gemakkelijker, comfortabeler en luxer!

We verwachten onze nieuwe aanwinsten in het nieuwe jaar. De foto's komen hierna online dus houdt onze site in de gaten!

De Safaritent is een tent met 4 vaste bedden (maximaal 5 personen) met alle gemakken van een huisje. Groot voordeel is dat u volledig in contact bent met de natuur, maar ook lekker warm en comfortabel kan loungen, dankzij de fijne kachel.  

Eerste reacties die we krijgen zijn vaak, 'Het is gewoon huisje!' en 'Wat is dit een prachtige plek, heeeerlijk!'

1 Safaritent bevat:
Comfortabele bedden. 1 x 2pers. en 1 x stapelbed, een goede kachel, elektriciteit, warm/koud water, gasfornuis, koelkast, een lekkere hoekbank binnen en een bank buiten. Een eettafel binnen en buiten. Stoelen en bankje voor aan de eettafel. Bij reservering zit incl. bedlinnen en keukenlinnen. Voor informatie over de prijzen, zie kopje tarieven.

De Sanitairtent bevat:
De sanitairtent heeft de schattige en natuurlijke uitstraling van de Safaritent overgenomen. De Sanitairtent is natuurlijk een stuk kleiner en bezit een wasbak (warm/koud water), een WC en een comfortabele douche (warm/koud water, zonder muntjes systeem). De sanitairtent staat op steenworp afstand vn de 2 Safaritenten.

Mail ons even  als u wilt komen kijken en maak daarna meteen uw reservering!

Vriendelijke groet,

Odiel, Arjan en Femke Vlugt