Activiteiten

Wat er te doen is op Kaag eiland?

In een 20 minuten loopt u van de pont naar onze boerderij (5 min met de auto). Om de kaag rond te belopen bent u ongeveer een uur aan de wandel.

Er zijn verschillende plekjes op de Kaag waar u kunt lunchen/dineren en borrelen aan het water. Ook is er voor ontmoetingscentrum "De Stal" een parkje aangelegd waar u lekker kan genieten van het mooie uitzicht. 

De Kaag heeft verschillende locaties waar zeilboten motorboten, sloepen, kano's, sub- en surfplanken verhuurt worden. Zie hiervoor ook: Kaag.nl

Supermarkt bus Van Der Poel is aanwezig op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag.

Het water rond Kaag eiland is geschikt om te zwemmen, zwemschoenen worden aangeraden. 


Fietsen

De kaag en deze regio leent zich uitstekend voor fietstochten. Er zijn hier verschillende, duidelijk aangegeven fietspaden. De fietspaden staan aangegeven volgens het knooppunten systeem. Ook zijn er fietspontjes, erg leuk om eens te ervaren. Een van de fietspontjes vertrekt van Kaag (eiland), Julianalaan 72, richting Oud-Ade. 

Check: fietspontkaag.nl, voor de laatste update. Tijdens de Corona uitbraak vaart de fietspont niet.

Vanaf Oud-Ade is het mogelijk om te fietstocht te vervolgen bijvoorbeeld bij de Zijldijk te Warmond richting Leiden. Check voor actuele veerpont tijden:  https://veerponten.nl/veren/leiden-merenwijk-warmond-zijldijk/

Voor meer informatie over het eiland verwijzen we graag naar Kaag.nl